websikehealthcheck
websikehealthcheck

A KÖNYV

Milyen személyiség típus vagyok?

Ennek a kiderítését kaptam házi feladatként hétvégére az edzőmtől és egy érdekes doksit 40 sorral, amiben tulajdonságok szerepeltek. Ki kellett választanom, hogy melyek igazak rám leginkább és ez alapján kiderül, mely személyiség típusba tartozom. Hallottam ilyesmiről már 20 éves korom előtt, amikor a „gyémánt üzletem” építettem egy MLM hálózatban, de soha nem vizsgáltam, hogy milyen lehetek…

Bitang nehéz őszintének lenni még magaddal szemben is. Főleg a rossz tulajdonságoknál 🙂 Körmönfont vagyok inkább, vagy gáncsoskodó??? Persze, lehet vakítani másnak, de milyen eredményt várjak magamtól és az edzőmtől, ha magam is átverem ilyen kérdésekben. Komoly magamba nézések következtek.

Szóltam is Anettnek – drága feleségemnek – hogy fél óra és jövök… Aha… 1 órán túl viaskodtam az eredményért a bennem lakó büszkeséggel. Végül meglett és a hétvége bearanyozása volt a pillanat, amikor megtudtam az coach-omtól, hogy két embert ismer a cégnél – akikre nagyon felnézek én is vezetői képességeik és eredményeik alapján – akik ilyenek mint én, és hogy ez nem egy ritka betegség, akit kerülni kell, hanem egy ritka adottság lehet talán.

Úgy éreztem, hogy nekem lesz a legszuperebb könyvem 🙂 – és az is lesz!

Milyennek tippelsz ezek közül, ha ismersz és tudod e, hogy Te milyen vagy?

KOLERIKUS, SZANGVINIKUS, FLEGMATIKUS, MELANKÓLIKUS

Egy kis segítség, ha érdekel, melyik micsoda

 

temesvari.richard

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük