websikehealthcheck
websikehealthcheck

A KÖNYV

Miért olvasnád ezt, mikor sokkal hasznosabb cikkek is vannak a neten?

Ahogy egyre jobban folyok bele a könyvbe, egyre több feladat is jön elő vele és egyre több mindent vagyok képes megcsinálni is egyszerre. Sose gondoltam volna, hogy ilyenre vagyok képes. Lenyűgözött a Facebookról szóló filmben / könyvben, hogy Mark a Facebook elődjét 1 éjszaka alatt megírta, amitől a társai már lehidaltak, és akkor még közölte, hogy az egészet végigblogolta közben. De rájöttem arra is, hogy neked is kell valamit adnom közben, ha követsz engem és rám szánod a drága idődet…

Talán túlzás Mark Zuckerberghez hasonlítani az esetet, különösen azért, mert a blogbejegyzések ritkulnak főleg. Talán még nem drasztikusan, de már elő-előfordul, hogy dupla napokat írok egyben. Most is.

Közben Youtube csatornát készítek, töltöm fel rá a videó bemutatót, amit napközben csináltam, miközben egy megrendelőnek hoztam létre űrlapot a weboldalához. Gondoltam, akkor már felveszem és kommentelem, jó lesz oktatáshoz. De a csatornához kell új profilkép, Google fiók, háttér… akkor grafikázzunk is kicsit közbe.

A KÖNYV első komoly fejezet-együttese elkészült. A „Szemléletváltó” rész lezáródott és jön a weboldal kivitelezés technikaibb része. Következő rész a „Kutatás”, amelybe szerintem kb. félig belementem ma este.

A Szemléletváltó rész nagyrésze már javítva is van, hiszen munkatársam – Petra – kb. 1 nap eltéréssel olvassa, véleményezi és javítja is. Iszonyatosan hálás vagyok érte. Tényleg. Köszi Petra!

Azon gondolkozom, hogy a Szemléletváltó részt kipróbálnám pár önkéntesen, így is megköszönve – egy kis kulisszatitokkal, ingyen – hogy a sok hasznos bejegyzés között olvasol engem és szorítasz értem.

De hol találni ilyen önkénteseket??? 🙂
Van ötleted?

 

temesvari.richard

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük