websikehealthcheck
websikehealthcheck

A KÖNYV

A KÖNYV mindent megötszöröz szerintem

A könyv írása hihetetlen célt rakott elém és néha értetlenül állok a jelenség előtt még mindig. Eddig 9-kor lefeküdtem a gyerekekkel és legtöbbször elaludtam, és most alig várom, hogy elszenderüljön a család és mehessek dolgozni rajta még egy kicsit. Egy évig kb. az volt a kifogásom, hogy nincs időm megírni…Ma már elég fáradt voltam… mert azért január 8-tól kezdve napi szinten dolgozom a célomon. Addig egy percet nem tudtam felmutatni, amit még kihasználhatok erre. Elhatároztam, hogy esténként, ha a család elalszik, fél órát foglalkozom a KÖNYV-vel. De nem bírom letenni a laptopot mostanában 2-2,5 óra munkánál előbb.

Rettenetesen élvezem. A blogolást is és a munkát is vele. Elképesztő, mennyi energiám lett hozzá, mennyire rendszerezi a tudásom az írás és hogy hogyan nyílnak ki a kapuk, amióta komoly céllá tettem.

A KÖNYVről beszéni mindenkivel jó és lelkesek lesznek tőle más emberek is.

„Tényleg, nahát… ezt nem is gondoltam volna… és nem drága, nehéz, …stb” 

És már kezdődik is a beszélgetés róla. Ma az egyik legnagyobb tárhelyszolgáltatót kerestem meg, hogy írok egy könyvet és segítene-e szakmailag is tökéletesre megírni ezt a részt a könyvben, és biztosítana-e egyedi kedvezményt az olvasóim részére, amit aztán betennék a könyvbe?

Nyitott kapukra találtam és a vezető is lelkes lett, hogy ilyen felkérést kapott szerintem. Óriási.

Beszéltem az egyik fő mentoromnak – Kasza Tamásnak – is az eredményeimről és terveimből egy levélben. Gratulált egy válaszban és megbeszéltük, hogy a következő rendezvényén márciusban beszélhetek a jellemzően 5-700 fős közönségének a színpadról. Eszméletlen. Köszönöm itt is mindkettőjüknek!

Szóval írj könyvet és 5x annyi energiád, időd és nagyszerű kapcsolatod lesz 😀

temesvari.richard

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük