websikehealthcheck
websikehealthcheck

A KÖNYV

Írok egy könyvet – döntöttem el végérvényesen a papír felett…

Hihetetlen volt számomra is, mert ott volt előttem az a cél kiemelve, amit már több mint egy éve mondogattam néhány embernek: „Nemsoká írok egy könyvet” – aztán sosem lett belőle egy következő lépés. De most összeizzadtam 50 különböző remek álmot, amit szeretnék az életemben – ugyanis nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz kitalálni ötvenet, próbáld csak ki – és erre nem egy palota jött ki Dunakanyarra néző panorámával a Visegrádi vártól a Megyeri-hídig, nem egy 8 nyelven beszélő, hybrid Bömös és nem az a 3 hónapos álomnyaralás, ami már megfordult 35 év alatt a fejemben párszor, hanem újra a könyv…

Pongor-Juhász Attila Célkitűző edzőtáborában ültem…

Sok sok önképző tréningen voltam már és kételkedve ültem be az egész napos rendezvényere, de most van egy komoly célom. Már nem csak álom… nem csak egy múló hóbort, hanem rájöttem, hogy az összes többi álmot támogató legfontosabb – ahogy itt hívtuk: C/1 – cél!

C kategóriás, amit a legjobban akartak között tartok számon és 1 éven belül meg akarom valósítani!

Na ennek a gyönyörű célnak a az első bejegyzése ez… mert azt hallottam egyszer Kasza Tamástól, hogy ha egy célod nem csináltad meg végül, akkor kevés embernek beszéltél róla 🙂

Oké, akkor ezt az álmot most végig blogolom teljesülésig! A végére pedig álljon itt az a mondat, ahogy PJA szerint érdemes kitűzni egy komoly célt:

„Rendkívül boldog és hálás vagyok ma – 2016.09.01. -én, hogy átvehetem a nyomdában az első saját könyvem, amelyet mikro-vállalkozásoknak írtam a nyereséges internetes megjelenés első lépéseiről, közérthetően!”

Temesvári Richárd
2016-01-08

temesvari.richard

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük