websikehealthcheck
websikehealthcheck

A KÖNYV

Hajlandó lennél „kijönni” egy könyvből az online felületre?

kutatas-konyv

Végére értem a második fejezetnek, amely a KUTATÁS címet kapta a KÖNYVben. Mostanra azonban ~10 online felületi becsatolás készült el az eddigi kb. 50 oldalhoz. Egyedülállónak kell lennem, mint hatástöbbszöröző szakember ebben a kérdésben… nem?

Még nem állt össze a fejemben, hogy hány bónusz és egyéb kapcsolat lesz a KÖNYVben, de tolonganak az ötletek folyamatosan ezzel kapcsolatban a fejemben. A legkülönbözőbb kivezetéseket írtam már fel – és bele a fejezetekbe -, amely elhozza egy-egy weboldalra majd az olvasót.

Bízom benne, hogy a kezdő vállalkozók hajlandóak lesznek beírni a böngészőbe néhány karaktert, mert nagyon komoly tartalmú kiegészítéseket kívánok adni cserébe és nagyon komoly értéket is képviselnek. Nem számoltam még össze, de több tízezer forintnyi extrát építettem már be: köztük van munkafüzet, videós segítség, ingyenes belépőjegy fizetős előadásra, kuponos kedvezmény… stb.

Te hajlandó lennél egy könyvet letenni és beírni egy webcímet a számítógépeden, ha az elég értékes?

temesvari.richard

2 hozzászólás ehhez: “Hajlandó lennél „kijönni” egy könyvből az online felületre?”

  1. Igen, az ötlet is szuper! Mindenképpen hajlandó vagyok, de ha egy QR kóddal megkönnyíted a dolgot, akkor az okostelefonnal élők egyből olvassák, megnézik, hallgatják és fel sem kell állni a kanapéról.
    csak javaslat: legyen benne a könyvben, hogy ami online, milyen hosszú? Oldalban, percben, vele töltött időben. Köszi!

  2. Szilvia szerint:

    QR kódot szívesebben olvasnék le, de természetesen egyszerűbb linkeket azért beírnék, ha csak nincs más lehetőség. Papír könyv helyett ha maradna info termék, akkor persze csak kattintani kéne.
    Én már kíváncsi vagyok nagyon. 🙂

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük