websikehealthcheck
websikehealthcheck

A KÖNYV

Első oldalak A KÖNYVBŐL…

Végre megírtam az első 5 oldalt. Kis lépés az emberiségnek… de én nagyon vártam, hogy elkezdjem 🙂 Persze előtte még a fejezeteket húzgáltam vagy fél órát a táblázatomban, mert ami teganap logikus volt, az ma már nem ugyanúgy tetszett. De minden nap javul! És ez szerintem jó eredmény. Aztán elkészült az első pár gondolat…

A bejegyzéseimből biztos kiderül, hogy a mesés részekkel nincs gondom 🙂 Töri órán is mindig tudtam mesélni az iskolában, csak ott leültettek kettessel, hogy „jó ez Ricsike, csak nem hangzott el benne se egy évszám, se egy név, pedig 10 perce beszélsz”

Hálátlan banda… 🙂

Na itt nem így lesz! Jönnek majd az adatok is, de azért a mese az kell az elejére, hogy ráhangolódjak. Érdekel belőle egy részlet? A kedvenc sztorimmal kezdtem, hogy „ki az a két hozzá nem értő ember, aki a legtöbb weboldalt készíti?”

Ráadásul elhatároztam, hogy már könyv kinézetben írom az egészet eleve, hogy lássam kb. hány oldalas lesz 1-1 fejezet + visszaolvasásnál minél jobban hasonlítson már önmagára. Bár feltételezem, hogy párszor még változni fog ez a része.

Na majd ha érdekel, a következő bejegyzésekben teszek be egy kicsit ide! Csak jelezd, ha jöhet, vannak itt erre ösztönző lehetőségek lentebb 😉

temesvari.richard

2 hozzászólás ehhez: “Első oldalak A KÖNYVBŐL…”

  1. Tamás szerint:

    Jöhet…várom

  2. Igen. Várom. KÖSZI!

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük