websikehealthcheck
websikehealthcheck

A KÖNYV

Átalakítottam egy középiskolát irodának

Január 8-án tűztem ki a célt, így már elmondhatom, hogy pont 2 hete lógatom magam előtt motivációs répaként „A KÖNYV” béta-nevű célt. Csoda, hogy miket tesz a jelenség velem…

Talán sokan nem tudják, hogy 4 gyermekem van, tehát akad feladat mindig + a céltalan munka – mondom most már okosan – nagyon fáradttá tett. Általában elmondható volt, hogy nem voltam egy ovónénik kedvence apukája, mert én érek be legkésőbb a gyerekkel hétfőn, amikor már a többiek tornacuccban feszítenek a nagytorna kezdetén… – pedig mindig elmondják, hogy hétfőn 7.45!

És este is alig vártam, hogy én altassam a nagyfiam, ezáltal 8.45-9.08 környékén már lelkesen aludtam vele együtt 🙂

…és úgy keltem mint a mosogatórongy…

De most! Céllal telve…

általában előbb fél-1 órával az ébresztő jelzés előtt, és este 10.30-11-ig csépelem a laptopot. Mint most is. Jobban alszok ezáltal, aktívabban, és majd szét vet a tenni akarás. Tegnap annyira, hogy amikor elvittem Attilát – a nagyfiam – karate edzésre, ahogy elkezdődött kerestem egy padot az aulában… aztán találtam hozzá egy kis asztalt… aztán azt vettem észre, hogy rajta a laptop, kitéve a „Benned is van egy könyv” és már dolgozom is ki a további részeket.

Így lett egy középiskolából irodám másfél órára. A recepciós néni nem is kommentálta az esetet 🙂

Szóval bámulatos még mindig számomra – pedig velem történik – , hogy a komolyan kitűzött cél milyen energiákat mozgósít.

Ez volt csütörtökön – tegnap – ma pedig egy kiválót beszélgettem egész délelőtt két csodálatos partneremmel és továbbadtam nekik a „napi pozitív” működését, a célkitűzést címszavakban és sokat beszéltünk A KÖNYVről, amihez szereztem egy két megfontolandó gondolatot.

Mivel ez volt ez első péntek – amikor csak a cégemmel foglalkozom és csak a cégemen dolgozom – így a KÖNYVvel való foglalkozásom nem volt a toppon, ellenben elindítottam még egy weboldalam, ami viszont nagyon fog kelleni A KÖNYV marketingjének felépítéséhez. Fogadd szeretettel Te is a Websiker-Ügynökség.hu -t!

temesvari.richard

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük